Hotel Aquastar Danube 4* – Kladovo

Adresa: Dunavski kej 1, 19320 Kladovo
Cena od:

3660 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Pun pansion

Hotel Aquastar Danube 4* – Kladovo

TV
WiFI
Klima
Restoran
Bazen
Sport i zabava
TV
WiFI
Klima
Restoran
Bazen
Sport i zabava

Hotel Aquastar Danube Kladovo

Hotel Aquastar Danube Kladovo se nalazi u Kladovu pored uređene peščane gradske plaže.

Hotel Aquastar Danube Kladovo raspolaže restoranom, barom na šetalištu, otvorenim i zatvorenim bazenom sa slanom vodom. Wellnes centar pored bazena sadrži: saunu, džakuzi, fitnes centar, usluge aromaterapije, masaže, kao i salon lepote. U okviru hotela se nalazi tehnički opremljena konferencijska sala. Sve su sobe klimatizovane i poseduju sef, mini-bar, kablovsku-TV, Wi-Fi.

U dve tehnički opremljene konferencijske sale, ukupnog kapaciteta do 130 mesta, ugostićemo sva vaša okupljanja, konvencije, simpozijume, konferencije i gala večere. Pristup internetu moguć je u celom kompleksu preko Wi-fi internet konekcije. Obezbeđeni su LCD monitor, projektor, lap top, flip chart, white board, surround audio sistem, kao i sistem za simultano prevođenje.

Hotel poseduje 30 dvokrevetnih soba. Sve sobe su sa pogledom na Dunav, imaju dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj, telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju, fen i tuš-kabinu.

Studio apartmani se sastoje od dela za spavanje i dnevnog boravka. Svi su sa predivnim pogledom na gradsku plažu i Dunav, imaju telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju, fen. Studio apartmani poseduju i pomocni ležaj za dete do 10 godina.

Lux apartmani se sastoje od dela za spavanje i dnevnog boravka. Svi su sa predivnim pogledom na gradsku plažu i Dunav, imaju telefone u sobi i u kupatilu, satelitsku TV, internet konekciju, mini bar, sef, centralizovanu klimatizaciju i fen.

Ishrana je na bazi polupansiona.

Pratite nas i putem Instagrama

PONUDA SMEŠTAJA SRBIJA > Ponuda smeštaja

 

Šta još pogledati

No data was found