Vila Nikola – Sokobanja

Adresa: 27.Marta broj 33 Sokobanja
Cena od:

900 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Noćenje

Vila Nikola – Sokobanja

tv
wifi
kuhinja
Vaučer
Parking sa naplatom
Klima u potkrovlju
Dvorište
tv
wifi
kuhinja
Vaučer
Parking sa naplatom
Klima u potkrovlju
Dvorište

 Vila Nikola Sokobanja je objekat apartmanskog tipa koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i koji dugi niz godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste koji svoj odmor u Srbiji provode u Sokobanji.

2021. godine vila Nikola je osvežena i delimično renovirana i sa svim neophodnim sadržajem ugostiće sve one koji svoj odmor u Srbiji planiraju baš u Sokobanji. 

Vila Nikola Sokobanja trenutno raspolaže sa 5 izuzetno komfornih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa (apartmana) za smeštaj do 6 gostiju. Svi apartmani su sa prostranim terasama a neke od terasa pružaju fantastičan pogled na prelepe vrhove Ozrena. Vila Nikola – Sokobanja poseduje veliko dvorište oko samog objekta koje je na raspolaganju gostima za opušteno uživanje  u Sokobanjskom čistom vazduhu. Ispred vile postoji javni parking sa naplatom. (Gosti vile se mogu parkirati besplatno u neposrednoj blizini objekta).

Svi apartmani vile Nikola poseduju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu sa stolom i stolicama. Apartmani koji se nalaze na trećem spratu su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost za boravak gostiju. U letnjim mesecima temperaturno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). 

Izvanredna lokacija, u samom srcu Sokobanje, blizina marketa, prodvnica, parkova, restorana i ostalih sadržaja čine naš objekat izuzetnom prilikom da svoj odmor provedete u Srbiji, uživajući u čarima Sokobanje.

Profesionalnost i dostupnost našeg osoblja, želja da budemo odlični domaćini svakako će doprineti da Vaš boravak u Vili Nikola bude prijatan i opušten. 

 Vila Nikola Sokobanja

Vila Nikola Sokobanja – Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom.

Vila Nikola Sokobanja – Prvi sprat – 1/5 apartman (broj 3)  sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, hodnika, kupatila i terase. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, jedan singl ležaj, garderober i TV. U dnevnom boravku postoji ležaj na rasklapanje za dve osobe, TV, trpezarijski sto za 5 osoba i kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom. U hodniku se nalazi dodatni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Vila Nikola Sokobanja –Drugi sprat – 1/6 dupleks apartman (broj 4) se sastoji iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog prostora, zasebnog prostora kuhinje i kupatila. Ova jedinica je ujedno i najveća i ima približno 100m2. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj i garderoberi. U dnevnom boravku postoji garnitura za sedenje i deo na rasklapanje za smeštaj još dve osobe, TV i manje fotelje. Trpezarijski deo obuhvata sto za 6 osoba, dok se u kuhinjskom prostoru nalazi i mali šank koji je predviđen za sedenje.  Kupatilo je sa kadom.

Vila Nikola Sokobanja –Treći sprat (potkrovlje) – 1/5 apartman (broj 8)  sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura za sedenje u vidu troseda koja se rasklapa i predviđen je za dve osobe i fotelje na razvlačenje predviđene za jednu osobu,  spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i garderober, trpezarijskog dela sa stolom za 4 osoba, TV-om,  kuhinje sa rešoom i većim frižiderom, terase i kupatila sa tuš kabinom. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.

Vila Nikola Sokobanja –Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.

Spoljni prostor Vila Nikola Sokobanja: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti. 

Parking Vila Nikola Sokobanja: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate. 

WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.

Vila Nikola - Dnevne cene

PERIOD BORAVKA02.04.-29.04.30.04.-03.06.04.06.-01.07.02.07.-02.09.03.09.-30.09.
Min. br. nocenja22352
Dupleks / Apartman za smeštaj 2 osobe2.1002.4002.6003.0002.400
Dupleks / Apartman za smeštaj 3 osobe3.0003.3303.5004.1003.300
Dupleks / Apartman za smeštaj 4 osoba3.7004.0004.2005.0004.000
Dupleks / Apartman za smeštaj 5 osoba4.4504.7504.9505.9504.750
Dupleks za smeštaj 6 osoba4.8005.1005.3006.5005.100

Cene u tebeli su izražene u dinarima na bazi NAJMA po smeštajnoj jedinici

Popusti i doplate Vila Nikola Sokobanja

  • Jedno dete do 4,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi BESPLATNO.

Cena smeštaja obuhvata:

  • Uslugu smeštaja na bazi najma;
  • Boravišnu taksu.

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZA ODMOR I U VILI NIKOLA!!!

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA DOBIJANJE VAUČERA VLADE REPUBLIKE SRBIJE:

  1. Obaveštenje za potencijalne korisnike vaučera (Preuzmite dokument)
  2. Obrazac prijave za vaučere (Preuzmite dokument)
  3. Potvrda o zaposlenju i ostvarenoj zaradi (Preuzmite dokument)
  4. Potvrda rezervacije
  5. Lična karta (odštampan primerak)

::: Vila Nikola Sokobanja se nalazi na spisku ugostiteljskih objekata u kojima možete izvršiti rezervaciju radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja :::

Ponuda smeštaja u Srbiji 

Instagram Srbija Odmor

Šta još pogledati

Sokobanja smeštaj i okolina

Sokobanja smeštaj | Sokobanja je smeštena u Sokobanjskoj kotilini. Nalazi se na nadmorskoj visini od 400m. Reka ...