Vila Breza Sokobanja

Adresa: Stevana Sremca 9, Sokobanja
Cena od:

2700 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Noćenje

Vila Breza Sokobanja

tv
wifi
kuhinja
Dvorište
Mikrotalasna
Parking
tv
wifi
kuhinja
Dvorište
Mikrotalasna
Parking

Vila Breza Sokobanja sa potpuno novim apartmanima nalazi se na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta.

Vila Breza Sokobanja raspolaže moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, te ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.

Vila Breza Sokobanja svojim gostima na raspolaganje stavlja 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
 • Potkrovlje: Eco studio (3)

U svim smeštajnim jedinicama je obezbeđeno grejanje. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet i kablovska televizija.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja).

Parking vozila gostiju moguć je na ulici, kao i ispred same vile.

OPIS:
Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem i imaju obezbeđeno grejanje.

Visoko prizemlje vila Breza Sokobanja

 • Lux Apartman za 4 osobe – br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.2 – renoviran studio, opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Prvi sprat vila Breza Sokobanja

 • Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.4 – renovirani studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Drugi sprat vila Breza Sokobanja

 • Apartman za 3-4 osobe – br.5 – renovirani apartman, sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator), trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu, manja terasa iz koje se pruža jedinstveni pogled na planinu Rtanj.
 • Apartman za 3-4 osobe – br.6 – renovirani apartman, sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Apartman nema terasu.

Potkrovlje vila Breza Sokobanja

 • Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terase iz koje se pruža jedinstven pogled na Rtanj, kao i velikog dnevnog boravka sa kosinama u kome se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, LED SMART TV, klima uređaj, sto za ručavanje, mini kuhinja (mini hotelski frižider i indukciona ploča) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Važna napomena: Deo prostorije u kojoj se boravi, a posebno deo kupatila u tuš kabini je pod kosinama, te smeštaj ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!

IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA vila Breza Sokobanja:

 • Izletište i park “Borići“ je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Nalazi se na svega 180 m od našeg objekta. Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva). Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo. Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje. U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.

Vila Breza Sokobanja

Vila Breza - Dnevne cene

Period17.02.-21.04.
27.04.-28.04.
22.04.-26.04.
29.04.-03.05.
04.05.-30.06.
29.08.-30.09.
01.07.-28.08.
Min. nocenja1335
Eco studio za 2-3 osobe2.700330033004000
Lux Studio za 2 osobe3.000360036004600
Apartman za 2-4 osobe BT3.400400040004600
Apartman za 2-4 osobe3.600440044005500
Lux apartman za 2-4 osobe3.600500050006000

Cene su izražene u dinarima, dnevno za najam smeštajne jedinice * Usluga na bazi najma studija/apartmana po danu


Legenda:
Eco studio– studio u potrkrovlju, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm, balkon sa direktnim pogledom na Rtanj,
BT – bez terase

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Boravišna taksa: odrasli 100 dinara dnevno po osobi, deca  7 – 15 godina 50 dinara i osiguranje 10 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).

Ponudu sme[taja u SOkobanji mo’ete videti na sl.linku

Instagram Srbija Odmor

 

 

Šta još pogledati

Sokobanja smeštaj i okolina

Sokobanja smeštaj | Sokobanja je smeštena u Sokobanjskoj kotilini. Nalazi se na nadmorskoj visini od 400m. Reka ...