Mujen Lux Kopaonik

Adresa: Vikend naselje bb, 36354 Kopaonik
Cena od:

7830 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381600353506
Vrsta aranžmana
Noćenje, Polupansion

Mujen Lux Kopaonik

tv
wifi
klima
kuhinja
besplatan_parking
spa_wellness
bazen
tv
wifi
klima
kuhinja
besplatan_parking
spa_wellness
bazen

Mujen Lux Kopaonik

Mujen Lux Kopaonik | Apartmani Mujen Lux se nalaze u Vikend naselju na Kopaoniku , 4.5 km od Kopaonika. Na osnovu ocena gostiju, možemo reći da je ovo jedan od najlepših objekata na Kopaoniku. . Nalazi se u blizini žičare “Sunčana dolina” koja je udaljena samo 1.8 km objekta. Usluga u Mujen Lux Kopaonik je na bazi najma sa mogćnošću doplate za polupanison.

Mujen Lux Kopaonik na raspolaganju ima:

  • Restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200m2,
  • Wellness centar sa zatvorenim bazenom
  • Đakuzi
  • Tepidarijum
  • Saunu.
  • Otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta

SMEŠTAJ Mujen Lux Kopaonik:

Studio Mujen Lux Kopaonik je površine od 17 do 21 m2, sa ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta dve odrasle osobe i jedno dete. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.
Studio plus – je površine oko 21 m2, sa dva ležaja na razvlačenje, smešta dve odrasle osobe i dvoje dece. Sadrži kompletno opremljena kuhinja, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje. Takođe, u ponudi je i jedan studio koji nema kuhinju.

Standard Apartman Mujen Lux Kopaonik ima površinu od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Standard Plus Apartmani Mujen Lux Kopaonik su površine od 32 m2, sastoje se od dve spavaće sobe. Jedna spavaća soba opremljena je sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem,a u drugoj spavaćoj sobi nalazi se ležaj na razvlačenje. Dnevni boravak opremljen je ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta do 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan Wi-Fi, LCD TV, kablovska televizija, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Superior Apartman Mujen Lux Kopaonik je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje, razllikuje se od standardnog apartmana po tome što je luksuznije opremljen.

Wellness & Spa centar

Zatvoreni bazen

Zatvoreni bazen opremlljen je turbo džetom, koji je pogodan za plivanje uz otpor i savladavanje snage vode kao i za opuštanje i masažu.

Otvoreni bazen

Idealno mesto za opuštanje i uživanje predstavlja  otvoreni bazen našeg hotela i svojom pojavom predstavlja vrhunac luksuza i prefinjenosti. Bazen je dimenzija 5mx4 i dubine 1,6m, a pored njega nalazi se „plažni bar“  i deo sa ležaljkama

Tursko kupatilo

Tursko kupatilo (Hamam) je važan deo turske kulture, savršen je izbor za relaksaciju nakon stresnog dana ili jednostavno za pročišćavanje organizma i blistavost kože.

Tepidarijum

Tepidarijum (tople keramičke klupe) sa grejnim anatomski oblikovanim kamenim ležajevima, koji blagovremeno deluju na napetu leđnu muskulaturu.

Đakuzi

Đakuzi kade vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema, ublažavaju bol u leđima i omogućavaju dubok i kvaitetan san.

Slana soba

Boravak u slanoj sobi je blagodet za celi organizam. Osećate se lakše, smanjiti umor, stres, napetost, poboljšati san, uspostaviti psihofizičku ravnotežu i podići koncentraciju i radnu sposobnost.

Sauna

Sauna ima opuštajuće i lekovito dejstvo na kožu i telo i doprinosi boljoj otpornosti organizma. U našem wellness i spa centru možete koristiti finsku i infracrvenu saunu.

 

Ponuda smeštaja u Srbiji OVDE

Pratiete nas putem INSTAGRAMA

 

O KOPAONIKU UKRATKO

Ova planina je jedan od najvećih planinskih masiva naše zemlje. Zbog ranolikosti flore i faune 1981. godine proglašen je za nacionalni park. Na području nacionalnog parka zabeleženo je oko 1500 vrsta biljaka, od toga 91 endemična vrsta, ali nabitnije su kopaonička ljubičica, čuvarkuća, runolist, pančićeva režuha i vijuk.

Nacionalni park može da se pohvali i različtim životinjskim stanovnicima, od kojih se izdvajaju lisice, lasice, srne, divlje mačke, suri orao i dr.

Bogatstvo ove planine u stvari čine prirodne lepote, guste četinarske šume, bukove i hrastove šume, obilje lekovitog bilja, šumskog voća, pašnjaka i livada. Zbog nabrojanih darova prirode stanovništvo ovog kraja obično se bavi stočarstvom, poljoprivredom, pravljenjem domaćih proizvoda, turizmom i ugostiteljstvom.

Kopaonik
Kopaonik

Svaki posetilac ove destinacije biće zadovoljan izborom aktivnosti. Ukoliko volite aktivan odmor u periodu kada nema snega možete uživati u šetnjama, vožnji kvadovima, biciklizmu, paraglajdingu, jahanju konja, hiking-u. Ako već niste ljubitelj avanture tu je veliki izbor hotela i apartmana koji poseduju wellness i spa centre, te možete dan provesti u bazenima, na masažama ili jednostavno ispijati kafu u nekom od kopaoničkih kafica.

U toku zimske sezone Kopaonik je mesto sa najbolje uredjenim ski stazama. Da li bili početnik  ovom sportu ili profesionalac izbor staza je veliki. Takodje u ponudi su ski škole gde će se instruktori potruditi da brzo savladate veštine skijanja. Ukoliko volite noćno skijanje osvetljene su staze Pančićev vrh, Karaman greben i Malo jezero koje se nalaze u samom ski centru.

Sve staze su odlično povezane sistemom ski liftova i žičara i kapaciteta su od 34 000 skijaša na sat. Takodje 97% skijališta je pokriveno sistemom veštačkog osnežavanja. Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, ovaj turistički centar poseduje i snow park u kome se održavaju domaća i medjunarodna takmičenja.

Kopaonik

 

Šta još pogledati

Kopaonik smeštaj i okolina

Kopaonik smeštaj i okolina | Kopaonik je naša najpoznatija planina, najjači ski centar Srbije koji za vreme zimsk...