Hotel Stara Planina – Stara Planina

Adresa: Ćuštica 19353
Cena od:
Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Polupansion

Hotel Stara Planina – Stara Planina

tv
wifi
klima
restoran
sport_zabava
spa_wellness
sadrzaj_za_decu
bazen
Bankomat
Konferencijaska sala
Menjačnica
Parking
tv
wifi
klima
restoran
sport_zabava
spa_wellness
sadrzaj_za_decu
bazen
Bankomat
Konferencijaska sala
Menjačnica
Parking

Hotel Stara Planina

Hotel Stara planina spada u jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji. Od Beograda je udaljen oko 330 km a od NIša oko 100 km. Lociran je blizu polazne gondole.

U svojoj ponudi Hotel Stara planina ima 109 soba i 37 apartmana.

Sve smeštajne jedinice sadrže: SAT LCD TV, radio, telefon, elektronski sef, radni sto, minibar (uz doplatu), WiFi internet, kupatilo sa kadom/tušem, i fenom za kosu, bade mantil i papuče, balkon/terasa.

SADRŽAJ HOTEL STARA PLANINA:
 • Restoran
 • Lobi bar
 • Konferencijska sala
 • Otvoreni bazen
 • Zatvoreni bazen
 • Spa & Wellness centar
 • Teretana
 • Igraonica
 • Dečije igralište
 • Podzemna garaža sa 147 parking mesta
 • Bankomat
 • Menjačnica
 • Prodavnica
 • Suvenirnica
 • Parfimerija
TIPOVI SMEŠTAJA HOTEL STARA PLANINA:

Dvokrevetna soba  – HOTEL STARA PLANINA

Dvokrevetna soba hotela u proseku ima veličinu od 30 kvadratnih metara, i sadrži francuski ležaj (2m x 2m) ili twin krevete (1m x 2m), televizor, wi-fi, telefon, fen i minibar. Sobe takođe imaju francuski balkon ili terasu. Predviđene su za 1-2 odrasle osobe.

Dvokrevetna soba sa sofom -HOTEL STARA PLANINA

Dvokrevetna soba sa sofom ima nešto veću veličinu, od 35 kvadratnih metara. Sadrži francuski ležaj (200 x 200) ili twin krevete (200 x 100), sofu (145 x 190), televizor, wi-fi, telefon, fen i minibar. Sobe takođe imaju francuski balkon ili terasu. Predviđene su za 1-3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i 2 dece (deca u tom slučaju koriste sofu).

Dvokrevetna superior soba sa sofom

Dvokrevetna superior soba ima površinu od 50 kvadratnih metara, i ima francuski ležaj (200 x 200) koji je smešten u galeriji, u dnevnom boravku je na raspolaganju sofa (154 x 190). Takođe sadrži dra kupatila, dva televizora, minibar, sef, fen, telefon i wi-fi. Na raspolaganju je francuski balkon ili terasa. Soba je predviđena za 1-3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece (deca u tom slučaju koriste sofu).

Junior apartman – HOTEL STARA PLANINA

Junior apartmani su površine od 50 – 79 kvadratnih metara. Spavaća soba u okviru apartmana ima francuski ležaj (200 x 200), dnevna soba sadrži sofu (145 x 190), a takođe nudi i kuhinju, 2 televizora, 2 kupatila, wi-fi, sef, telefon, fen i bade mantile i papuče. Apartmani imaju francuski balkon ili terasu. Predviđeni su za 1-3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece (deca u tom slučaju koriste sofu).

Family Apartman -HOTEL STARA PLANINA

Family apartman se prostire na dva nivoa i ima površinu od 99 kvadratnih metara. Sadrži dve spavaće sobe, od kojih je jedna na galeriji, i ima ukupno dva fracuska ležaja (200 x 200), dve sofe (145 x 190), kuhinju, dva kupatila, dva televizora, wi-fi, telefon, sef, fen, minibar, bade mantile i papuče. Apartman ima francuski balkon ili terasu. Namenjen je za 1-4 odrasle osobe ili 4 odrasle osobe i 4 dece (deca u tom slučaju koriste sofu).

Deluxe apartman -HOTEL STARA PLANINA

Deluxe apartman ima površinu od čak 116 kvadratnih metara. Sadrži francuski ležaj (200 x 200), dnevni boravak, walk-in garderober, kuhinju koja ima poseban ulaz za poslugu, kupatilo sa tuš kabinom i hidromasažnom kadom kao i prostran balkon. Deluxe apartman je predvižen za 1-2 odrasle osobe.

Ponuda smeštaja u Srbiji  Ponuda Smeštaja Srbija

Naša INSTAGRAM stanica Instagram Srbija Odmor

UKRATKO O STAROJ PLANINI:

Najviši vrh Stare planine Midžor, čija visina prelazi 2000 m predstavlja idealno mesto za planinarenje, istraživanje i uživanje u pogledu na okolne predele. U letnjem periodu ova lepotica pruža razne vrste zabave u prirodi. Ljubitelji adrenalina mogu da uživaju u planinarenju, u paraglajdingu, brdskom biciklizmu, ali mogu i kvadovima upoznavati predele.

Za ljubitelje zimskih sportova, svakako,  Stara planina je idealan izbor. Obilne snežne padavine i višemesečno zadržavanje snežnog pokrivača pružaju idealne uslove za skijanje, sankanje, a i ostale snežne čarolije. Poseduje uredjene sisteme žičara i ski staza.  Najposećeniji je ski centar na vrhu Babin zub, koji sadrži 3 uredjene staze različite dužine. Staza Markova livada je osvetljena tako da obožavaoci noćnog skijanja neće ostati uskraćeni za taj doživljaj.

Stara planina može da se pohvali različitim vrstama lekovitog bilja. Na livadama se može naći kantarion, hajdučka trava, majčina dušica, lincura. Osim biljaka, ova planina je dom za preko 200 vrsta različitih ptica sto je svrstava u jedan od bitnijih evropskih rezervata. Medju njima je i zaštićena vrsta lešinara, Beloglavi sup kog neretko možete videti u letu iznad ove planine.

 

Šta još pogledati

Stara planina

Smeštaj Stara planina | Stara planina nalazi se u istočnoj Srbiji i predstavlja prir...