Hotel SREBRNA PLANINA Spa & Resort – Kopaonik

Adresa: Kopaonik bb, Kopaonik
Cena od:

3835 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381600353506
Vrsta aranžmana
Noćenje sa doručkom

Hotel SREBRNA PLANINA Spa & Resort – Kopaonik

tv
wifi
klima
bazen
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Skijašnica
Ski bus
Konferencijaska sala
tv
wifi
klima
bazen
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Skijašnica
Ski bus
Konferencijaska sala

Hotel SREBRNA PLANINA KOPAONIK

Hotel Srebrna Planina Kopaonik je novi turistički kompleks na Kopaoniku. Od smeštajnih kapaciteta u ponudi je : 28 soba, 68 apartmana, 8 vila.  Smeštajne jedinice sadrže kablovaku TV, čajnik, minibar, internet, fen za kosu, a većina ih ima balkon / terasu.

SMEŠTAJ SREBRNA PLANINA KOPAONIK

Standard Double Room 20 ㎡  – 2+0
Spoj komfornosti i jednostavnosti smešten u standardnoj dvokrevetnoj sobi. Mogućnost izbora između dva single kreveta ili jednog double kreveta čini ovu sobu pogodnom za svakoga.

Deluxe Suite  25 ㎡  – 2+1
Pored standardnog “Queen Bed” francuskog ležaja sadrži i “Single Sofa Bed” ležaj na razvlačenje za još jednu osobu. U prizemlju objekta.

DeLuxe One Bedroom Apartment Groundfloor  35 ㎡  –  2+2
Apartman sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan za 4 osobe,  u prizemlju objekta namenjen je svima koji vole da im spa centar i restoran budu na dohvat ruke. Na raspolaganju je čajna kuhinja, mini bar, prostrana dnevna soba sa trosedom na razvlačenje i spavaća soba.

Superior Suite  25 ㎡  – 2+1
Pored standardnog “Queen Bed” francuskog ležaja sadrži i “Single Sofa Bed” ležaj na razvlačenje za još jednu osobu. Nalaze se na spratovima objekta i imaju terasu.

Superior One Bedroom Apartment  35 ㎡  –  2+2
Apartman sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravakom sa sofom -trosedom na razvlačenje, pogodan za 4 osobe. Na raspolaganju je čajna kuhinja, mini bar. Pored prostrane dnevne i spavaće sobe, ovaj tip apartmana ima i terasu.

SPA & WELLNESS
Posle uzbudljivog dana na skijanju ili u šetnji prostranstvom planinskih staza i proplanaka, pravo rešenje za opuštanje je naš SPA centar.

Na raspolaganju su:

  • bazen,
  • masažna soba,
  • slana soba,
  • đakuzi,
  • finska sauna,
  • parno-tursko kupatilo.

Pre ulaska u SPA centar preuzmite bademantil, papuče i paštemal – turski peškir od stopostotne vune, čiji mekani dodir otklanja ostatke umora i stresa. Na dohvat ruke su vam i aparati sa toplom i hladnom vodom za okrepljenje.

Ponuda smeštaja u Srbiji  Ponuda Smeštaja Srbija

Naša INSTAGRAM stanica Instagram Srbija Odmor

O Kopaoniku

Kopaonik je naša najpoznatija planina, najjači ski centar Srbije koji za vreme zimske sezone postaje oaza skijanja, ali i provoda ljubitelja ovog zimskog sporta iz celog regiona. Kopaonik svojim posetiocima nudi veliki izbor mogućnosti za uživanje i odmor.

Da li posetili ovu planinu leti ili zimi sigurni smo da ste napravili pravi izbor i da ćete uživati jer je jednostavno destinacija za svako godišnje doba

Ova planina je jedan od najvećih planinskih masiva naše zemlje. Zbog ranolikosti flore i faune 1981. godine proglašen je za nacionalni park. Na području nacionalnog parka zabeleženo je oko 1500 vrsta biljaka, od toga 91 endemična vrsta, ali nabitnije su kopaonička ljubičica, čuvarkuća, runolist, pančićeva režuha i vijuk.

Nacionalni park može da se pohvali i različtim životinjskim stanovnicima, od kojih se izdvajaju lisice, lasice, srne, divlje mačke, suri orao i dr.

Bogatstvo ove planine u stvari čine prirodne lepote, guste četinarske šume, bukove i hrastove šume, obilje lekovitog bilja, šumskog voća, pašnjaka i livada. Zbog nabrojanih darova prirode stanovništvo ovog kraja obično se bavi stočarstvom, poljoprivredom, pravljenjem domaćih proizvoda, turizmom i ugostiteljstvom.

 

Šta još pogledati

Kopaonik smeštaj i okolina

Kopaonik smeštaj i okolina | Kopaonik je naša najpoznatija planina, najjači ski centar Srbije koji za vreme zimsk...