Hotel Ramonda Rtanj

Adresa: Rudnička 38, 19370 Rtanj
Cena od:

9900 rsd / dan

Destinacija
Telefon
0600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Noćenje sa doručkom

Hotel Ramonda Rtanj

TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Bazen
Sport i zabava
TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Bazen
Sport i zabava

Hotel Ramonda Rtanj

Hotel Ramonda Rtanj je smeštan u srcu misteriozne planine Rtanj,

Hotel je ime dobio po cvetu Ramonda.  

Enterijer i eksterijer hotela su koncipirani na prirodnim materijalima, modernom dizajnu prostora, panoramskim prozorima sa otvorenim pogledom. Pored svega navedenog dodatni plus hotela Ramonda je vrhunska personalizovana usluga, sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju.

Gostima hotela Ramonda Rtanj  je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, u kojima mogu da uživaju u potpunom komforu i iskoriste sve blagodeti planine Rtanj. Svaka od smeštajnih jedinica sadrži besplatni bezalkoholni mini bar, ketler sa kafom i čajem i nespresso aparat za kafu sa kapsulama u većim smeštajnim jedinicama. Pojedine smeštajne jedinice imaju terasu sa direktnim izlazom na otvoreni bazen. U sklopu svih apartmana nalazi se kuhinja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi i LAN internet.

Parking je besplatan i obezbeđen za 21 parking mesto u hotelu Ramonda Rtanj. U sklopu hotela postoji igraonica za decu i ponuda dečijeg menija.

Pratite nas i putem Instagrama

Ponudu smeštaja u Srbiji pogledajte OVDE

Mistika i avantura mogu biti sinonimi za planinu Rtanj. Planina Rtanj osim po svojoj mističnosti i izgledu koji podseća na piramidu , poznata je i velikom broju lekovitog bilja a mislimo da retko ko nije čuo za čuveni “Rtanjski čaj “koji se pravi od biljaka koje rastu na Rtnju.

Verujemo da vas ova mistična planina neće ostaviti ravnodušnim ako uzmemo u obzir vidik koji se pruža sa vrha a sve začinimo pričama u kojima se pominju vanzemaljci koji ulaze u središte planine. Šteta bi bila da ne proverite ima li istine . Ako ne verujete u ove priče, ono što vas stvrano čeka je prelepa priroda kao i pogled

 

Šta još pogledati

No data was found