Hotel Putnik – Kopaonik

Adresa: Sunčana dolina bb, Kopaonik
Cena od:

5950 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381600353506
Vrsta aranžmana
Polupansion

Hotel Putnik – Kopaonik

tv
wifi
klima
besplatan_parking
restoran
sport_zabava
spa_wellness
sadrzaj_za_decu
bazen
Skijašnica
Bankomat
tv
wifi
klima
besplatan_parking
restoran
sport_zabava
spa_wellness
sadrzaj_za_decu
bazen
Skijašnica
Bankomat

Hotel Putnik Kopaonik

Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv.

Ima direktan izlaz na ski stazu Sunčana dolina.

Smeštaj hotel Putnik

Kompletno renoviran hotel Putnik Kopaonik, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim.

Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba.

Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Restorani hotel Putnik Kopaonik:

U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju.

Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola.

Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.

Dodatni sadržaj hotel Putnik Kopaonik:

SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.

Pogodnost: Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Wellness hotel Putnik Kopaonik:

Zatvoren bazen za odrasle, zatvoren bazen za decu, jacuzzi, finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo I tapidarijum.

Sport hotel Putnik Kopaonik:

Hotel poseduje otvorene sportske terene ( košarka, odbojka, vfudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova.

U hotelu se nalaze I teretana.

Tokom letnje sezone je moguće da iznajmite bicikle.

Kongres hotel Putnik Kopaonik:

Jedna kongresna salu sa maksimalnim kapacitetom od 150 osoba u teatar stilu sedenja.

Kongresna sala pogodna je za organizaciju kako privatnih tako i poslovnih događaja (sastanaka, seminara).

Sala poseduje svu potrebnu audio vizuelnu opremu.

Pogledajte OVDE šta možete posetiti u okolini Kopaonik

Pratite nas i putem Instagrama  i Facebook

Pogledajte ponudu smeštaja u Srbiji OVDE

Ukratko o Kopaoniku

Ova planina je jedan od najvećih planinskih masiva naše zemlje. Zbog ranolikosti flore i faune 1981. godine proglašen je za nacionalni park. Na području nacionalnog parka zabeleženo je oko 1500 vrsta biljaka, od toga 91 endemična vrsta, ali nabitnije su kopaonička ljubičica, čuvarkuća, runolist, pančićeva režuha i vijuk.

Bogatstvo ove planine u stvari čine prirodne lepote, guste četinarske šume, bukove i hrastove šume, obilje lekovitog bilja, šumskog voća, pašnjaka i livada. Zbog nabrojanih darova prirode stanovništvo ovog kraja obično se bavi stočarstvom, poljoprivredom, pravljenjem domaćih proizvoda, turizmom i ugostiteljstvom.

Svaki posetilac ove destinacije biće zadovoljan izborom aktivnosti. Ukoliko volite aktivan odmor u periodu kada nema snega možete uživati u šetnjama, vožnji kvadovima, biciklizmu, paraglajdingu, jahanju konja, hiking-u.

Ako već niste ljubitelj avanture tu je veliki izbor hotela i apartmana koji poseduju wellness i spa centre, te možete dan provesti u bazenima, na masažama ili jednostavno ispijati kafu u nekom od kopaoničkih kafica.

Ski staze

U toku zimske sezone Kopaonik je mesto sa najbolje uredjenim ski stazama. Da li bili početnik ovom sportu ili profesionalac izbor staza je veliki. Takodje u ponudi su ski škole gde će se instruktori potruditi da brzo savladate veštine skijanja. Ukoliko volite noćno skijanje osvetljene su staze Pančićev vrh, Karaman greben i Malo jezero koje se nalaze u samom ski centru.

Sve staze su odlično povezane sistemom ski liftova i žičara i kapaciteta su od 34 000 skijaša na sat. Takodje 97% skijališta je pokriveno sistemom veštačkog osnežavanja. Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, ovaj turistički centar poseduje i snow park u kome se održavaju domaća i medjunarodna takmičenja.

Što se tiče izbora smeštaja, možemo slobodno reći da će i najzahtevniji posetioci biti zadovoljni. Ponuda jako raznovrsna. Možete birati od apartmana bez usluge ishrane do najluksuznijih hotela koji poseduju spa i wellness centre.

Posetite Kopaonik i uverite se sami u svu lepotu odmora. 🙂

Šta još pogledati

Kopaonik smeštaj i okolina

Kopaonik smeštaj i okolina | Kopaonik je naša najpoznatija planina, najjači ski centar Srbije koji za vreme zimsk...