Hotel Koliba Grza

Adresa: Zaječarski put, bb, 35255
Cena od:

1740 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Noćenje, Noćenje sa doručkom, Pun pansion

Hotel Koliba Grza

TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran
TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran

Hotel Koliba Grza

Hotel Koliba Grza je objekat koji iza sebe  ima bogatu i uspešnu prošlost u pogledu turizma i ugostiteljstva.

Hotel Koliba raspolaže sa 700 mesta u restoranu, smeštajem sa preko 100 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama (sve sobe su sa TWC).Hotel takođe u svom sastavu ima aperitiv salu, kafe-bar sa kaminom i zimskom baštom u staklu, salon zabave….

Hotel raspolaže sa 29 soba i dva apartmana koji su opremljeni po evropskim standardima Konakijerstva.

 U okviru restoran sale je i konferencijska sala pogodna za održavanje seminara, radnih sastanaka i prezentacija, koja je opremljena video bimom i kompjuterom.

U sklopu hotela na je i učionica opremljena neophodnim učilima za decu i odrasle, tako da je pogodna za rekreativnu nastavu i nastavu u prirodi.

Kompleks sadrži veliki sportski travnati teren, terene za košarku, mali fudbal, odbojku, otvoreni bazen, a u blizini se nalaze i sprave za igru dece (klackalice, tobogani, ljuljaške…).

Pratite nas i putem Instagrama

Ukratko o Grzi 

Grza se nalazi blizu Paraćina na oko 20km ,na 165 km od Beograda i oko 85 km od Niša. Vrelo reke Grze je u vrlo atraktivno u periodu topljenja  snega.

Na par stotina metara od izvorišta je  napravljeno manje veštačko jezero , na oko  500 m dalje je je veliko veštačko jezero.

Okolina Grze je takva da možete obići prirodne lepote kao i manastire.
Na putu Paraćin – Grza, u selu Lešje, na 10 km od Paraćina, je manastir pokrova Presvete Bogorodice .Manastir potiče iz 14.veka.

U selu Izvor, na par kilometara pre skretanja za Grzu je manastir Sveta Petka. Prvi pisani tragovi o manastiru Sveta Petka su iz 1516.godine.

Petruška oblast, stari grad Petrus nalazi se u selu Zabrega. Ova celina potiće iz 14.veka. U samom selu se nalazi manastir Namasija koji je posvećen Svetom Nikoli i datira iz 14.veka. Nije moguće autom doći do manastira . Ide se uskom, kamenom stazom pored reke Crnice.

Na 200 m od skretanja za Grzu , sa desne strane, nalazi se hotel “Koliba” koji na raspolaganju ima restoran i na zatvorenom i na otvorenom prostoru. Naša preporuka je da probate pastramku sa rošitilja kao i jagnjetinu ispod sača. Bili smo, jeli i preporučujemo.

 

Ponuda smeštaja Srbija >Ponuda smeštaja

 

 

Šta još pogledati

Okolina Grze

Okolina Grze je takva da možete obići prirodne lepote kao i manastire.

Grza gde ručati

Grza gde ručati | Na 200 m od skretanja za Grzu , sa d...