Hotel Koliba Grza
Hotel Koliba Grza je objekat koji iza sebe ima bogatu i uspešnu prošlost u pogledu turizma i ugostiteljstva.
Hotel Koliba raspolaže sa 700 mesta u restoranu, smeštajem sa preko 100 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama (sve sobe su sa TWC).Hotel takođe u svom sastavu ima aperitiv salu, kafe-bar sa kaminom i zimskom baštom u staklu, salon zabave….
Hotel raspolaže sa 29 soba i dva apartmana koji su opremljeni po evropskim standardima Konakijerstva.
U okviru restoran sale je i konferencijska sala pogodna za održavanje seminara, radnih sastanaka i prezentacija, koja je opremljena video bimom i kompjuterom.
U sklopu hotela na je i učionica opremljena neophodnim učilima za decu i odrasle, tako da je pogodna za rekreativnu nastavu i nastavu u prirodi.
Kompleks sadrži veliki sportski travnati teren, terene za košarku, mali fudbal, odbojku, otvoreni bazen, a u blizini se nalaze i sprave za igru dece (klackalice, tobogani, ljuljaške…).
Pratite nas i putem Instagrama
Ukratko o Grzi
Grza se nalazi blizu Paraćina na oko 20km ,na 165 km od Beograda i oko 85 km od Niša. Vrelo reke Grze je u vrlo atraktivno u periodu topljenja snega.
Na par stotina metara od izvorišta je napravljeno manje veštačko jezero , na oko 500 m dalje je je veliko veštačko jezero.
Okolina Grze je takva da možete obići prirodne lepote kao i manastire.
Na putu Paraćin – Grza, u selu Lešje, na 10 km od Paraćina, je manastir pokrova Presvete Bogorodice .Manastir potiče iz 14.veka.
U selu Izvor, na par kilometara pre skretanja za Grzu je manastir Sveta Petka. Prvi pisani tragovi o manastiru Sveta Petka su iz 1516.godine.
Petruška oblast, stari grad Petrus nalazi se u selu Zabrega. Ova celina potiće iz 14.veka. U samom selu se nalazi manastir Namasija koji je posvećen Svetom Nikoli i datira iz 14.veka. Nije moguće autom doći do manastira . Ide se uskom, kamenom stazom pored reke Crnice.
Na 200 m od skretanja za Grzu , sa desne strane, nalazi se hotel “Koliba” koji na raspolaganju ima restoran i na zatvorenom i na otvorenom prostoru. Naša preporuka je da probate pastramku sa rošitilja kao i jagnjetinu ispod sača. Bili smo, jeli i preporučujemo.