Grand Hotel Tornik Zlatibor

Adresa: Alekse Popovića bb, 31315 Zlatibor
Cena od:

8850 rsd / dan

Destinacija
Telefon
+381 600 35 35 06
Vrsta aranžmana
Noćenje sa doručkom

Grand Hotel Tornik Zlatibor

TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Sadržaji za decu
Bazen
Sport i zabava
TV
WiFI
Klima
Besplatan parking
Restoran
SPA & Wellness
Sadržaji za decu
Bazen
Sport i zabava

Grand hotel Tornik Zlatibor

Grand Hotel Tornik Zlatibor 5* je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način.

Grand Hotel Tornik Zlatibor – Ekskluzivan SPA&Wellness centar koji se prostire na 2.250 m2, najsavremenije opremljen kongresni kompleks, atraktivna terasa od 1.500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika. Restoran hotela sa  površinom od  650m2 se svrstava među najveće na svetu

Grand Hotel Tornik Zlatibor – Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Grand Hotel Tornik Zlatibor na raspolaganju ima i kongresnu salu tako je odličan izbor za održavanje kongresa i poslovnih sastanaka..

Kad su u pitanju sadržaji za decu,  hotel  u svojoj ponudi ima mini Aqua park kao i dečiju igraonicu.

Za ljubitelje fitnesa, Grand hotel Tornik u svom sklopu ima teretanu.

UKRATKO O ZLATIBORU:

Zlatibor je planina koja se nalazi u zapadnoj Srbiji. Bogata borovom šumom i nepreglednim pašnjacima pruža uživanje u svakom smislu te reči. Od Beograda je udaljen oko 220 km.

Šta reći o ovoj planini a da već nije rečeno ili vidjeno. 🙂 Ova planina je najposećenija turistička destinacija u našoj zemlji. Takvu titulu nosi sa razlogom, to je destinacija za sve, što se kaže od 7 do 77 godina. Ponuda je veoma raznovrsna, tako da je dobar provod zagarantovan bilo da volite odmor i šetnju, bilo da volite provod u klubovima i kafićima, bilo da volite istoriju, stare zanate i običaje. Raznolikost ponude obezbedjuje ugodan boravak i za porodice sa decom, kao i za starije ljude zeljne odmora, ali i za mladje zeljne provoda i adrenalina.

Jezgro nudi šetnje pored centralnog jezera, mnoštvo kafića i restorana u kojima možete uživati u gastronomskim specijalitetima ovog kraja ili jednostavno ispijati kafu i uzivati u momentu. Takodje noćni provod ni malo ne odskače od provoda u velikim gradovima. Nekoliko klubova u centralnom jezgru Zlatibora nude sadrzaje sa noćnim i dnevnim žurkama.

Pratite nas i putem Instagrama

Ponuda smeštaja na Zlatiboru >Ponuda smeštaja

 

Šta još pogledati

Zlatibor gde jesti

Zlatibor gde jesti…. O gastronomiji ovog kraja verovatno već svi sve znaju, ali i pored toga mi je moramo pomenuti ...

Okolina Zlatibora

Okolina Zlatibora je možda fascinantnija nego njegov sam centar. Gostima ove planine preporučujemo da obavezno obidju nešto od prirodnih bl...

Zlatibor smeštaj i okolina

Zlatibor smeštaj | Zlatibor je planina koja se nalazi u zapadnoj Srbiji. Bogata borovom šumom i nepreglednim pašn...