Apartman Anastasija Vrnjačka Banja

Adresa: Lipovačka br.7,Vrnjačka Banja
Cena od:
Destinacija
Telefon
0631501221
Vrsta aranžmana
Noćenje

Apartman Anastasija Vrnjačka Banja

tv
wifi
klima
kuhinja
Fen za kosu
Parking
Lift
Pegla
tv
wifi
klima
kuhinja
Fen za kosu
Parking
Lift
Pegla
Apartman Anastasija Vrnjačka Banja nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje, u novoizgradjenom kompleksu ,,Tri ljubičice”,na svega 800 m od gradskog šetališta i na 400 m od Aqua parka ,,Vrnjačke terme”.
Apartman Anastasija Vrnjačka Banja je nov i moderno sređen i odiše prijatnom atmosferom.
Zgrada poseduje lift.
Površina apartmana  je 39 kvadrata. Poseduje dnevni boravak u kojoj se nalazi dvosed na razvlačenje sa potpuno opremljenom kuhinjom,odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem,kupatilo i terasu koja će biti ugodno mesto za opuštanje.
U smeštaju mogu boraviti 4 osobe.
Takođe, Apartman Anastasija Vrnjačka Banja je opremljen sa dva televizora sa kablovskim kanalima i wifi konekcijom, poseduje peglu,fen za kosu, frižider, ugradni šporet i rernu, ugradni kamin.
Za vlasnike automobila obezbeđen je parking.
Naš apartman Anastasija Vrnjačka Banja biće idealno mesto za vaš odmor u kom ćete moći da uživate i iskoristite sve pogodnosti koje pruža Vrnjačka Banja.
Apartman Anastasija Vrnjačka Banja

Ponudu smeštaja u Vrnjačkoj Banji možete pogledati na sl.linku

 

Kratko o Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja je po svojim izvorima mineralne vode poznata od davnina. Po arheološkim nalazima veruje se da je bila naseljena u praistoriji i da su praistorijski ljudi koristili mineralne izvore. O lekovitosti vode ove banje prvi put se pominje u doba Rimljana, a o tome svedoče brojni zlatnici koji su pronadjeni. Rimljani su tada bacali zlatnike u bunare. Osim zlatnika pronadjeni su i ostaci bazena za kupanje.

Prvi banjski lekar u modernoj istoriji bio je Josif Pančić, a u banji se lečio i Pavle Mutavdžić. Zahvaljujući ovom čoveku banja je počela da se razvija kao lečilište i početa je gradnja prvih objekata. Na području Vrnjačke Banje postoji sedam izvora mineralne vode: Topla voda, Borjak, Vrnjačko vrelo, Beli izvor, Slatina, Snežnik i Jezero. Medju nabrojanim izvorima su izvori i tople i hladne vode. Lečenje se sprovodi konzumiranjem, kupanjem, inhaliranjem i ispiranjem mineralnom vodom. Uvek pre konzumiranja vode preporuka je konsultacija sa lekarom.

Posetioci ove banje mogu se prošetati kroz park, a kažu da se park najbolje upoznaje vožnjom fijakerima koji kreću od “Mosta ljubavi”. Šetalište duž vrnjačke rečice zastićeno je stablima lipe. Zato prepustite se zvucima prirode, čistom vazduhu i uživajte.

U sklopu vrnjačkog parka nalazi se japanski vrt. Japanaski vrt nastao je donacijom Japana i sredstvima lokalne samouprave. Obogatio je banjski park, kako izgledom tako i biljnim vrstama. Posetiocima dočarava kulturu življenja japanskih naroda. Ovo je drugi park ove vrste u Srbiji. Prvi se nalazi u Beogradu.

 

Apartman Anastasija Vrnjačka Banja

Šta još pogledati

Manastiri u okolini Kraljeva

Manastiri u okolini Kraljeva su izuzetno duhovno bogatstvo naše zemlje. U okolini ovog grada nalaze se manastir...

Okolina Vrnjačke Banje

Okolina Vrnjačke Banje je izuzetna kao i sama banja. Ukoliko niste ljubitelj boravka u jednom mestu i čistog odmora m...

Vrnjačka Banja smeštaj i okolina

Vrnjačka Banja smeštaj i okolina | Vrnjačka Banja spada u najposećenije destinacije naše zemlje i samim tim...