Divčibare gde ručati

Divcibare gde rucati

Divcibare gde rucati…. Divčibare su deo regije Srbije koja je poznata po dobrom jelu i piću. Kako u većini mesta zapadne Srbije, tako i na Divčibarama možete uživati u domaćim specijalitetima, siru, kajmaku ali i čašici domaće rakije. Jedan od specijaliteta ovog kraja su i uštipci sa kiselim mlekom.

Na Divčibarama postoji nekoliko kvalitetnih restorana, gde se služe specijaliteti domaće kuhinje, gde kada spojite uživanje u hrani sa predivnim prizorima, pa hedonizmu nikad kraja. 🙂 Svi restorani nude odličnu uslugu, domaćini su vrlo gostoprimljivi i ljubazni i spremni da svim turistima koji ovde dodju pruže osećaj domaćinske atmosfere.

Posebno bi izdvojili DivčiBar koji se nalazi u na samoj ski stazi Crni Vrh. DivčiBar je planinski, moderan restoran koji je u sklopu skijališta i nalazi se pored polazne tačke žičare. Nudi šarmantan ambijent, prelepu baštu, ukusnu klopu, dok se u večernjim satima pretvara u pravi raj za provod.

Divcibare gde rucati
DivčiBar


Svim turistima koji posete Divčibare preporučujemo obilazak pijace u centru. Pijaca je idealna jer se možete opremiti kvalitetnim domaćim proizvodima. Tu možete kupiti domaći sir, kajmak, domaće suhomesnate proizvode, razne likere i rakije.

Divcibare gde rucati
Pijaca na Divčibarama

Ponuda smeštaja na Divčibarama je raznovrsna, od luksuznih i manje luksuznih apartmana, preko planinskih vikendica do luksuznog hotela sa svim neophodnim sadržajima koji obezbedjuju pravo uživanje, gde će i najzahtevniji putnici sigurno biti zadovoljni uslugom.

Čekamo Vas na Divčibarama! 🙂

Pratite nas i na Instagramu